Paul Codrea, din nou antrenor principal

Paul Codrea, din nou antrenor principal

La CSC Ghiroda

                Fostul internațional român Paul Codrea se întoarce acasă. De data aceasta nu pentru a sta câteva zile în Ghiroda copilăriei sale sau pentru a se ocupa de baza sportivă din localitate, ci ca și antrenor principal al lotului de jucători din liga a III- a, al Clubului Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii. Paul Codrea revine ca antrenor după o pauză de un an și are planuri mari: „Îmi doresc sa creez o echipă, a mărturisit, care să joace un fotbal spectaculos încât să caștige fiecare meci. Și, de ce nu, în viitorul apropiat să promoveze în liga a II-a”

            Biografia fostul internațional, antrenorul e astăzi, este cetățean de onoare al comunei Ghiroda este una cu putere de exemplu: a evoluat în 100 de meciuri  în prima ligă și alte 200 de partide în Italia. De asemenea, Paul Codrea a fost selecționat în reprezentativa noastră de fotbal de 41 de ori și a marcat un gol pentru România. Nu în ultimul rând, el este cetățean de onoare al comunei noastre. Ca și colaboratori pentru returul ediției de campionat 2018/2019, Paul Codrea îi are pe următorii: Octavian Popescu, antrenor secund, Albert Alexandru, preparator fizic, Goldan Mihai, antrenor cu portarii, Dumitrașcu Alexandru, delegat, iar pentru postul de maseur urmează ca, în scurt timp, să fie desemnată o persoană.

            Pentru atingerea obiectivului propus, lotul de jucatori a suferit unele modificari față de începutul de campionat. Vi-l prezentăm: Gakos Markos, Semeniuc Marius, Mureșan Rareș, Lazar Alexandru, Horcea Cătălin, Mancaș Cosmin, Berivoescu David, Hotca Denis, Saizu Cosmin, Jichici Petrișor, Sofran Nicolae, Gavriluță Lucian, Țugui Andrei, Giuricici Mladibor, Baranyi Alexandru. Au plecat: Ciobanu Denis, Totic Damir, Vasiliu Darius, Andrei Filip Alexandru, Holovcici Adrian. Au sosit: Ghinescu Razvan (ex ASU POLI), Budur Sebastian (ex Chișineu Criș), Liuba Alin (ex ACS Dumbrăvița), Barbu Raul (CSM Lugoj), Popet Robert (ACS Carani), Eperies Dragos (ASU POLI) și e foarte posibil să mai vină doi jucători.             Conducerea clubului multumește antrenorilor și jucătorilor, care au făcut parte din echipa CSC Ghiroda în turul campionatului.